Pečeme do znatelného opražení okraje houstičky

Když je v chladničce všeho jen kousek

Když je v chladničce všeho jen kousek

…a honí mlsná nebo přijde nečekaná návštěva…

Použili jsme tři dny staré, ale ještě gumové rohlíky, kousek másla, zbytky šunky, kousíček klobásy, kousky sýra a tymián na závěr.

Rohlíky nakrájet na kolečka, lehce máznout máslem a vyskládat jednohubky a jemně zasypat tymiánem.

 

Po zhruba pěti minutách (+),  při 150 stupních Celsia, už byla znatelně houstička opražená a to je čas vytahovat z trouby.

 

Kolik toho zbylo pipkám, co myslíte? 😉

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..